okładka zastępcza

Technologia przetwórstwa mięsa

Olszewski, Adam, Wydawnictwo WNT

Rok wydania: 2012.

Mięso technologia., Mięso, Przetwórstwo mięsa, Podręczniki dla szkół zawodowych

dostępne:

1 z 1

Autor
Olszewski, Adam
Wydawnictwo WNT
Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
ISBN
978-83-63623-19-7
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Rok wydania
2012.
Numer wydania
Wyd. 2. uaktualnione, dodr.
Objętość
345, [1] s., [28] s. tabl. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
(075.3-021.66)
637.5
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Mięso
Przetwórstwo mięsa
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Słowa kluczowe
Żywiec rzeźny
Konserwy - produkcja
Ocena jakościowa wędlin
Ubój i obróbka poubojowa
Wędliny - przetwórstwo
Przyprawy
Artykuły poubojowe
Konfekcjonowanie mięsa
020
%a 9788363623197
080
%a (075.3-021.66)
080
%a 637.5
100
%a Olszewski, Adam
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 2. uaktualnione, dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo WNT, %c 2012.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. : %b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. ; %c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso %x technologia.
650
%a Mięso
650
%a Przetwórstwo mięsa
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
692
%x Wędliny - przetwórstwo
692
%x Konserwy - produkcja
692
%x Artykuły poubojowe
692
%x Ubój i obróbka poubojowa
692
%x Żywiec rzeźny
692
%x Przyprawy
692
%x Ocena jakościowa wędlin
692
%x Konfekcjonowanie mięsa
710
%a Wydawnictwo WNT
920
%a 978-83-63623-19-7

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 123366
Sygnatura: 63
Status: Do czytelni

Najczęściej wypożyczane