Tytuł
Technologia przetwórstwa mięsa
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo WNT,
Numer wydania
Wyd. 2. uaktualnione, dodr.
Objętość
345, [1] s., [28] s. tabl. :
Hasła przedmiotowe
Mięso technologia.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz. Bibliogr. przy rozdz.
Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Słowa kluczowe
Żywiec rzeźny
245
%a Technologia przetwórstwa mięsa /
250
%a Wyd. 2. uaktualnione, dodr.
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo WNT,
%c 2012.
300
%a 345, [1] s., [28] s. tabl. :
%b il. (w tym kolor.) ;%b il. (w tym kolor.) ;%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.%a Bibliogr. przy rozdz.
521
%a Podręcznik przeznaczony dla uczniów zdobywających zawód rzeźnika-wędliniarza.
521
%a Do nauczania zawodu rzeźnik-wędliniarz na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
650
%a Mięso
%x technologia.
650
%a Przetwórstwo mięsa
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
692
%x Wędliny - przetwórstwo
692
%x Konserwy - produkcja
692
%x Artykuły poubojowe
692
%x Ubój i obróbka poubojowa
692
%x Ocena jakościowa wędlin
692
%x Konfekcjonowanie mięsa